Home > Over ons > Wie zijn wij?

 

Even voorstellen

 

Wij, Sharon Borggreve, Wesley Elfers, Marleen Groothuys en Carlijn Lensink, werken als consulent jonge mantelzorgers bij de Stichting Informele Zorg Twente. Cas Hobert is onze enthousiaste activiteitenbegeleider en daarnaast zorgt onze administratieve duizendpoot, Jolanda van de Berg, voor alle administratieve dingetjes. Dit jaar hebben we ook twee top stagiaires Chey en Birthe! Met ons allen ondersteunen wij de jonge mantelzorgers!

Carlijn

Hoi allemaal! Ik ben Carlijn en ben alweer vier jaar werkzaam als consulent jonge mantelzorgers bij SIZ Twente. Ik heb ontzettend veel plezier in mijn job, omdat ik het super vind om met kinderen en jongeren te werken. Zelf ben ik een actieve enthousiasteling, wat goed van pas komt bij het organiseren van leuke activiteiten.  Natuurlijk kunnen jullie ook bij mij terecht voor andere vragen.  Verder hou ik ervan om lekker te sporten, ik hockey in een vriendinnenteam en dat is super gezellig! Ook vind ik het leuk om creatief bezig te zijn, te koken en uit te gaan. Tot snel!

 

 


Wesley

 

Hoi hoi! Ik ben Wesley en al heel lang met heel veel plezier consulent jonge mantelzorgers bij SIZ Twente en dat vind ik helemaal super! Als je eens met onze activiteiten mee gaat, dan zul je dat vast snel merken, hihi! Ik werk op maandag t/m vrijdag van ongeveer 9 tot 5 uur, dus als je vragen hebt of wilt mailen... Naast mijn werk als jmz-consulent vind ik het heel erg fijn om lekker uit te gaan en leuke dingen te doen o.a. met mijn zoontje. Concertjes en muziek vind ik erg fijn en ook de schouwburg vind ik helemaal top! Ook heb ik al jaren een jaarkaart van FC Twente en zit ik dus elke 2 weken in de Veste! Verder lees ik ook nog graag. Vooral Fantasy-verhalen over ridders en magiers en zo vind ik erg leuk en ben ik gek van films! Oh ja, bijna vergeten... eten koken en natuurlijk lekker eten vind ik ook super leuk!

 


Sharon

 

Fijn dat je kijkje komt nemen op onze website! Even voorstellen.. Ik ben Sharon en werk met heel veel plezier als consulent jonge mantelzorger bij SIZ Twente. Je zult mij vooral tegenkomen bij cursussen, activiteiten en misschien wel een keertje bij een huisbezoek. Ik werk op de maandag, dinsdag en vrijdag van 9 tot 17. Dus als je vragen hebt of je hebt gewoon zin om even te kletsen bel of mail gerust. Naast mijn werk ben ik ook nog mama van Julian. Samen zijn we heel actief. We houden van cakejes bakken, zwemmen en bijna alle spellen van Mario op de Wii. We zijn graag onder de mensen en houden van gezelligheid. Maar soms vind ik het ook heel fijn om even tijd voor mezelf te hebben en dan ga ik een eindje skeeleren, schaatsen of een motorritje maken.
Hopelijk tot snel!

 

 


Jolanda

 

Hi, even een kort voorstellingsrondje van mij. Mijn naam is Jolanda van den Berg, heb 2 kids en werk inmiddels 3 jaar als secretaresse bij SIZ Twente. Voorheen deed ik 'achter de schermen' als eens wat voor JMZ maar het is nu zo dat ik een gedeelte van het administratieve werk ga overnemen zodat Wesley, Saskia en Carlijn meer tijd voor jullie hebben! Daarom zal je mijn naam vaker tegenkomen in bijvoorbeeld een uitnodiging. Je kunt altijd op een berichtje van mij reageren, ik zorg er absoluut voor dat het bij hen terecht komt! Groetjes van Jolanda.

 

 


Chey

Hi! Even voorstellen.. Mijn naam is Chey Malaihollo, ik ben 22 jaar en ik woon in Hengelo. Ik ben derdejaars studente Social Work aan Saxion Hogeschool in Enschede. Dit gehele schooljaar loop ik stage bij Ervaringsmaatjes. Super spannend, maar ook super leuk! Naast mijn studie werk ik in een kledingwinkel en vind ik het leuk om muziek te maken, te dansen en om leuke dingen te doen met familie en vrienden. Ik heb ontzettend veel zin in mijn stageperiode en jullie zullen mij vast en zeker nog zien dit jaar!

 

 

Cas

 

Hallo Hallo,
Mijn naam is Cas Hobert en sinds begin 2017 werkzaam als activiteitenbegeleider jonge mantelzorgers. Jullie zullen mij vooral zien rondom de activiteiten die SIZ Twente organiseert, waar je gerust een praatje met mij mag komen maken. Ik ben woonachtig in het dorpje Bentelo, wat in de gemeente hof van Twente ligt. Van oorsprong ben ik opgeleid tot leraar lichamelijke opvoeding en maak nu een kleine switch naar activiteitenbegeleider bij SIZ Twente. Ik kijk er erg naar uit om allemaal uitdagende en leuke activiteiten voor jullie te organiseren en hoop jullie zo vaak mogelijk te zien. In mijn vrije tijd doe ik aan voetbal en zaalvoetbal en vind ik het leuk om allerlei leuke dingen te doen met vrienden. 

 

 

 

Marleen

 

Hoi ik ben Marleen! Leuk om kennis met je te maken! Ik werk als consulent jonge mantelzorgers bij SIZ Twente, een baan waar ik heel erg vrolijk van word. Ik vind het namelijk heel erg leuk om met kinderen en jongeren te werken! Daarnaast ben ik mama van drie kids en in mijn vrije tijd doe ik graag gezellige dingen, zoals naar het theater gaan, een festival bezoeken, afspreken met vrienden, naar de bioscoop of lekker uitwaaien op het strand! Verder ben ik graag creatief bezig en gek op dansen en hebben wij geregeld een discoavond bij ons thuis met de kids! Bij SIZ Twente zal je mij vooral tegenkomen bij de cursussen, de ontspanningsactiviteiten en misschien kom ik wel een keer bij je op huisbezoek! Het lijkt mij in ieder geval leuk om jullie te ontmoeten! Wie weet tot snel!

 

Activiteiten:  

Schmink & Circus       4-12 jr 
 

Cursussen:
Sammie en de schatkist; 4-8 jaar
Kind van cursus; 9-12 & 12-16 jaar
Brussencursus; 9-12 & 12-16 jaar

Samen Gamen; 7-12 jaar 

  • SIZ Twente Instagram
  • Wix Facebook page
  • YouTube Classic
  • Wix Twitter page

©2019 Stichting Informele Zorg Twente        Disclaimer  |  Sitemap  |  Privacy       

naar ANBI

   Stichting Informele Zorg Twente
   Deldenerstraat 22

   7551 AG Hengelo

   P. Postbus 1117
, 7550 BC Hengelo

   T. 085-7731720 of mobiele nummers
   E. jongemantelzorgers@siztwente.nl

   KvK te Enschede S-41028352

naar Mezzo
naar JMZ-Pro
naar Nationale Zorgvernieuwingsprijs
naar siztwente.nl