Veel kinderen en jongeren maken het mee: bij hen thuis is iemand langdurig ziek. Bijvoorbeeld vanwege een lichamelijke of psychische ziekte, een beperking of een ernstige verslaving. Het kan om je vader of moeder gaan, je broer of zus of een ander familielid zoals een inwonende opa of oma. Bij zeker 1 op de 10 jongeren is dit het geval. Zij helpen thuis vaak mee om de boel draaiende te houden en dat gaat niet altijd zonder (kop)zorgen! En daarom zijn wij er voor jou!  

Heb jij een broertje, zusje, vader of moeder, die lang ziek is of  een beperking heeft en lijkt het je leuk om met onze activiteiten mee te doen? Kijk onze website dan even goed door, schrijf je bij ons in en ontvang de uitnodigingen voor onze activiteiten & cursussen rechtstreeks in je mailbox!

#Ontspanningsactiviteiten
Leuke dingen doen, andere jmz-ers ontmoeten en horen hoe het bij hen thuis gaat als jmz'er!
   
#Cursussen
De brussencursus en kiva-cursus, zijn er speciaal voor jou! Ervaringen uitwisselen met andere jmz-ers en tips en trucs krijgen over het hebben van een bijzondere broer, zus, vader of moeder.

#Ik zoek een maatje
Wil je eens wat kwijt aan een ander die je situatie begrijpt? Een ervaringsmaatje weet als geen ander hoe dat is en is er voor jou. Een ervaringsmaatje staat open voor een goed gesprek, kan met je meedenken, je helpen met allerlei dingen en is ook nog eens heel gezellig.

#Praten met ons
Ook wij staan voor jou klaar om een luisterend oor aan te bieden. Mocht je eens ergens mee zitten of heb je behoefte aan een praatje? Twijfel dan niet en zoek één van onze medewerkers op of mail ons.

Activiteiten:  

Schmink & Circus       4-12 jr 
 

Cursussen:
Sammie en de schatkist; 4-8 jaar
Kind van cursus; 9-12 & 12-16 jaar
Brussencursus; 9-12 & 12-16 jaar

Samen Gamen; 7-12 jaar 

  • SIZ Twente Instagram
  • Wix Facebook page
  • YouTube Classic
  • Wix Twitter page

©2019 Stichting Informele Zorg Twente        Disclaimer  |  Sitemap  |  Privacy       

naar ANBI

   Stichting Informele Zorg Twente
   Deldenerstraat 22

   7551 AG Hengelo

   P. Postbus 1117
, 7550 BC Hengelo

   T. 085-7731720 of mobiele nummers
   E. jongemantelzorgers@siztwente.nl

   KvK te Enschede S-41028352

naar Mezzo
naar JMZ-Pro
naar Nationale Zorgvernieuwingsprijs
naar siztwente.nl